تحت نظارت ترین شهرهای جهان

تحت نظارت ترین شهرهای جهان کدامند؟

بنابر گزارش تحلیلی با نام «تحت نظارت ترین شهرهای جهان»، منتشر شده توسط وب سایت Comparitech که بصورت تخصصی در حوزه اطلاعات فناوری های پیشرو فعال است، در میان ده شهر برتر از لحاظ برخورداری و استفاده از بیشترین تعداد دوربین، 9 شهر در کشور چین وجود دارد.

پکن پایتخت 20 میلیون نفری چین، با داشتن مجموع 1.15 میلیون دوربین فعال، در رتبه اول بیشترین تعداد دوربین شهری در دنیا قرار دارد. شهر “تاتی وان” مرکز استان شانشی چین که بخش وسیعی از دیوار چین در آن قرار دارد با تعداد ۴۶۵۲۵۵ دوربین به نسبت جمعیت 3.9 میلیون نفری خود، رتبه اول سرانه تعداد هر دوربین به جمعیت شهری در جهان، به خود اختصاص داده است. در این شهر به ازای هر 8 نفر، یک عدد دوربین نظارت شهری وجود دارد.

لندن تنها شهر خارج از چین است که در بین این ده شهر برتر قرار دارد. پایتخت بریتانیا با داشتن ۶۲۷۷۲۷ دوربین برای جمعیت ۹.۳ میلیون نفری خود، نرخ سرانه یک دوربین به ازای هر ۱۴ نفر را به خود اختصاص داده است.

بر اساس گزارش دیگری که توسط HIS Markit (مرکز ارایه داده مستقر در لندن) اعلام شده است تا پایان سال ۲۰۲۱, تعداد دوربین های نظارتی شهری مداربسته فعال در شهرهای دنیا از یک میلیارد دوربین فراتر خواهد رفت.

تحت نظارت ترین شهرهای جهان کدامند؟

 

موضوع قابل اهمیت دیگر آنکه، استفاده از فناوری تشخیص چهره در شهرها نیز در حال رشد است. در این میان ظهور و همه گیری ویروس کوید۱۹ باعث گردید فرآیند بکارگیری فناوری تشخیص چهره در برخی از شهرها بمنظور استفاده از شیوه های کنترل و نظارت بر شیوع و همه گیری عمومی افزایش پیدا کند. روندی که برخی گزارشات حاکی از افزایش استفاده کاربردی از این فناوری در شهرهای جهان را احتمال می بخشد.

مسکو، پایتخت روسیه یکی از پیشروان افزایشی استفاده از فناوری تشخیص چهره می باشد و روش های اجرایی دیگری در مکان ها مختلفی از جمله شهرهای سنگاپور و هنگ کنگ نیز در حال اقدام است.

طبق گزارش Comparitech, در اینجا ده شهر برتر نظارتی جهان، آورده شده است:

تحت نظارت ترین شهرهای جهان

با وجود آنکه تعداد کشورهای بهرمند از افزایش فناوری نظارتی تصویر مانند چین تعداد کمی را تشکیل می دهند اما بهره برداری از فناوری تشخیص چهره مبتنی بر هوش مصنوعی در اکثر جوامع توسعه یافته در حال گسترش است.

به عنوان مثال, سال گذشته پلیس لندن اولین دستگیری مجرم خود بر اساس فناوری تشخیص چهره با ارجاع متقابل عکس های عابران پیاده در مناطق شلوغ توریستی با پایگاه داده های تصاویر جنایتکاران شناخته شده را انجام داد. در موردی دیگر، پلیس دهلی نو با استفاده آزمایشی از نرم افزار تشخیص چهره موفق گردید تعداد ۳۰۰۰ کودک گمشده را تنها در طول ۴ روز شناسایی کند.

تحت نظارت ترین شهرهای جهان

بکارگیری دوربین های نظارتی در مکان های عمومی، ضریب امنیت آنها را بیشتر تضمین می نماید. زمانی که افراد مطلع باشند اقدامات یا عملکردهای خلاف قانونی، توسط دوربین های نظارتی ضبط و کنترل می شود آنها به ندرت تلاش می کند به فرد یا مکانی آسیب برسانند.

دوربین های نظارت تصویر، شما و اموال شخصی شما را ایمن نگه می دارند. پلیس می تواند تصاویر ضبط شده مجرمان با دوربین را شناسایی کند. پلیس از طریق دوربین های نظارتی می تواند از وقوع جرم جلوگیری کند و هم می تواند پرونده های جنایی را با شواهد غیرقابل انکار، به سرعت رسیدگی و حل کند.

طبق استدلال مقامات امنیتی و حراستی، استفاده از دوربین های نظارت تصاویر، آمار جرم و جنایت را کاهش و باعث افزایش امنیت عمومی می شوند.

پیمایش به بالا